Workshops schoonheidsspecialiste

D & M Opleidingen

Pedicure en schoonheidsspecialiste opleidingen

Opleiding visagie 

Wil jij specialist worden in het aanbrengen van make-up? En is make-up jou passie? Dan is de opleiding Visagie van D&M opleidingen echt iets voor jou!  Volg onze Visagie opleiding, en beleef de wereld van visagie zoals je die nooit hebt gekend! Laat je verrassen door onze kennisvolle docenten en wordt een echte topper in het vak!


Tijdens de opleiding Visagie leer je het aanbrengen van make-up bij andere mensen. Van het basiswerk als camoufleren, egaliseren tot aan  Bruids make-up.

Alle kennis die je op doet tijdens de Visagie opleiding op het gebied van gezichtsvormen, shapen , lippen, ogen en meer pas je dagelijks toe in de praktijk.


Examen: 

 De opleiding wordt afgesloten met een theorie- en een praktijkexamen. Aan het einde van jouw praktijk examen wordt jou prachtige werk afgesloten met een prachtige foto door een professionele fotograaf. Zo kun je deze toevoegen aan jou portfolio. 


Thuisstudie: 

Houd er rekening mee dat er ook thuis opdrachten uitgewerkt moeten worden en je regelmatig voor een model dient te zorgen tijdens de Visagie opleiding. U kunt wel gebruik maken van ons bestaande modellenboek. 


Toelatingseisen: 

Je hoeft geen vooropleiding te hebben voor de Visagie opleiding. 


Diploma: 

Na het behalen van de opleiding ontvang je een schooldiploma. 


Duur opleiding en start moment : 

De opleiding Visagie duurt 8 lesdagen van 10:00-16:00.
Lesdag: Zaterdag 
Start datum: Oktober 2020.
Wij werken in groepen van maximaal 6 studenten.  De opleiding start bij minimaal 5 studenten.


Kosten: 

De totale kosten voor de opleiding zijn €1099,00 inclusief pakket en btw. 
Examenkosten € 159,00 incl. btw


google0a833ccb50c2f931.html