Workshops schoonheidsspecialiste

D & M Opleidingen

Pedicure en schoonheidsspecialiste opleidingen

Manicure

Een bezoekje aan jouw als manicure is geen overbodige luxe meer. Je nagels blijven sterk en gezond en het oogt ook nog eens mooi.  Je komt zo niet alleen professioneel over. Tijdens deze cursus kom je te weten hoe je een klassieke manicure kan uitvoeren. Zo leer je hoe je met professionele instrumenten werkt om daarna een nagel- en handanalyse uit te voeren. Zo kan je voor elke cliënt een gepaste behandeling creëren.

Prijs: €115,00 exclusief pakket

Datum: 2 december 2020.
Duur: 1 dag 10:00 tot 16:00
De cursus gaat door bij minimaal 3 deelnemers met een maxima van 8. 

Lash lifting

Deze wimperlift behandeling is anders dan de standaard wimperpermanent behandeling en kan worden toegepast op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers.  Er  wordt gewerkt met een nieuw soort gelformule waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift.  De wimpers behouden deze vorm minimaal 6 tot 8 weken! Wimperlifting wordt toe gepast met siliconenpads en is dus niet schadelijk voor de wimpers. Deze pads zorgen voor een volledige krulling vanaf de haarwortel.  Tijdens de behandeling worden wimpers niet verzwakt.


Duur: 1 dag van 10:00-16:00 

Prijs: € 259,00 prijs is inclusief starterspakket.

Datum:  5 september 2020

De cursus gaat door bij minimaal 3 deelnemers met een maxima van 8. 

Wimper extensions

In deze cursus behandelen we zowel theoretische kennis als plaatsingtechnieken voor wimperextensions. Tijdens de cursus wordt de haartje voor haartje techniek geleerd. Dit zijn individuele wimperextensions die 1 voor 1 op de natuurlijke wimper worden geplaatst. Na het volgen van de training kunt u het plaatsen van wimper extensions ook als extra service aanbieden in uw salon.


Duur: 1 dag 10:00-16:00 

Prijs: € 325,00 incl. BTW prijs is inclusief starterspakket.

Datum: 28  november 2020


De cursus gaat door bij minimaal 3 deelnemers met een maxima van 8. 

Epileren , Harsen en verven

Je leert de theorie van de haargroei , de wenkbrauw vormen en kleuren. Wanneer je helemaal bent klaar gestoomd in theorie ben je klaar om dit in de praktijk uitvoeren. 

Deze cursussen zijn indien gewenst apart te volgen. U bent niet verplicht beide onderdelen te volgen.


Duur: 2 avonden 18:30-22:00

Prijs: per avond € 99,00 exclusief starterspakket. 

Datum: 29 oktober * Epileren en harsen
                5 november * Verven wimpers en wenkbrauwen

De cursus gaat door bij minimaal 3 deelnemers met een maxima van 8.

Benen harsen

Tijdens deze cursus leer je zowel de theorie als de praktijk die nodig is om de behandeling benen harsen uit te voeren.  Om verantwoord aan de slag te gaan met ontharingstechnieken is het belangrijk dat je bekend bent met de anatomie van de haren en de diverse methodes om te ontharen. Wanneer de theorie hierover duidelijk is kunnen we aan de slag in het  uitgebreide praktijkgedeelte!Duur: 1 dag 10:00-16:00
Prijs: € 265,00 incl. pakket en harswarmer. 
Datum: 30 september 2020 

De cursus gaat door bij minimaal 3 deelnemers met een maxima van 8. 

google0a833ccb50c2f931.html