D & M Opleidingen
De opleider in Zeeland voor pedicure , nagelstyling en schoonheidsspecialiste.

Pedicure en schoonheidsspecialiste opleidingen

Schoonheidsspecialiste opleiding Zeeland

Informatie branche opleiding schoonheidsspecialiste

Inhoud 

De opleiding bestaat uit diverse thema's:

- Anatomie en fysiologie

- Lichaamsbehandelingen (theorie & praktijk) 

- Gelaatsbehandeling (theorie & praktijk) 

- Kennis van ingrediënten en producten

- Hygiëne , arbo en milieu


Wij werken volgens het beroepscompetentie profiel. U kunt van ons een opleiding schoonheidsspecialiste verwachten waarbij u voldoende kennis op doet om het vak schoonheidsspecialiste deskundig uit te voeren. Tijdens onze lessen werken wij met actieve leermethodes waarbij de kennis wordt overgedragen op veelzijdige manieren.

Onze unieke opzet voor de opleiding schoonheidsspecialiste

Tijdens de opleiding schoonheidsspecialiste vallen de theorie modules onder thuisstudie. U ontvangt hiervoor online alle benodigde studie opdrachten en informatie. Door middel van het inleveren van jou studie opdrachten ontvang je persoonlijke begeleiding en feedback. Zodat de kans op slagen hoog is! U kunt de hele opleiding terecht bij uw docent(e) voor inhoudelijke vragen over de theorie. 


De praktijklessen volg je op school tijdens de lessen werken wij met de hoogwaardige producten van Tyro cosmetics.  heeft in totaal 23 dagdelen praktijklessen. Deze lessen zijn verdeeld over cosmetische hand en voetverzorging , gelaatbehandeling en lichaamsbehandeling.  


Omdat wij kiezen voor deze unieke opzet bent u in een korte periode een deskundige schoonheidsspecialiste. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Wij werken daarom met  een intake gesprek voor deze opleiding. Hiervoor maken wij automatisch een afspraak wanneer u zich heeft inschreven voor de opleiding schoonheidsspecialiste. 

Duur van de opleiding

Opleiding schoonheidsspecialiste duurt 24 dagdelen praktijk en 2 dagdelen begeleidende online lessen.

De praktijk lessen zijn van 19:00-21:30 en de begeleidende lessen van 19:00-21:00. 

Tijdens de opleiding houden wij rekening met de vakanties van regio Zuid.

Thuisstudie

Het is belangrijk dat u naast de dagen dat u naar school gaat bezig bent met uw studie. Dit geldt voor zowel het praktische gedeelte als het theoretische gedeelte. Gemiddeld kunt u uitgaan van 5 uur per week.

Zoals omschreven is deze opleiding gedeeltelijk een online thuisstudie. Dit betekend dat u hiermee rekening dient te houden. Wij gaan uit van een gemiddelde en kan per student (e) verschillen. 

Vrijstellingen

Indien u een vooropleiding heeft en u denkt recht te hebben op een vrijstelling. Kunt u dit vermelden bij uw inschrijving. Wij zullen u een formulier toesturen hiermee kunt u bij het examen bureau TCI uw vrijstellingen aanvragen.


De kosten van het in behandeling nemen van een vrijstelling bedragen € 20,00 per aanvraag en extra €16,00 per goedgekeurde vrijstelling.


De vrijstellingen worden gedaan door een extern bureau. D&M opleidingen is hiervoor niet verantwoordelijk.

Diploma

U ontvangt een erkent diploma van TCI. Dit diploma is erkend bij de branche organisaties.
Wilt u niet de volledige opleiding volgen  kunt u ook kiezen voor de unieke opleiding tot beauty specialist! 

Stage

U hoeft voor de branche opleiding schoonheidsspecialiste geen stage te lopen.

Indien u dit wenst mag dit uiteraard. Echter krijgt u hierbij geen stage begeleiding en studie opdrachten vanuit school.

Prijzen

Inschrijfgeld:                                            € 85,00 incl. btw

Lesgeld:                                                     € 1475,00 incl. btw

Leermiddelen en studie materiaal:    € 985,00 incl. btw

Linnenpakket(optioneel) :                      € 170,00 incl. btw
Indien u geen gebruik maakt van het linnenpakket dient u wel zorg te dragen voor de juiste linnen die voldoen aan de criteria van de Anbos. 

Examens:                                                    € 870,00 geen btw


Bijbetaling in een keer ontvangt u 5% korting op het lesgeld.

Betalen in termijnen is mogelijk:

10 termijnen voor het lesgeld.

– 2 termijnen voor Materialen en boeken

Inschrijfgeld in 1 keer

Examens in 1 keer voor deelname aan het examen.

De kosten van examens zijn verspreid over het schooljaar.

Start data

Opleiding schoonheidsspecialiste avond:
Maandag: 6 september 2021 
De opleiding start met minimaal 4 deelnemers en maximaal 6 deelnemers

Waarom D&M opleidingen? 

D&M opleidingen is een erkende (pedicure) opleider in Heinkenszand . Waarbij kwaliteit , kennis , passie en persoonlijke aandacht centraal staat. Wij zijn aangesloten bij het C.R.K.B.O. hierdoor is het lesgeld vrijsteld van BTW. Met het behaalde diploma kun jij jezelf aansluiten bij de branche organsatie Anbos. Dat betekent tevens dat wij laten examineren door een (branche) erkend examenbureau. Wij ze de schoonheidsspecialiste opleiding in Zeeland die staat voor kwaliteit. 


We werken met de beste docenten uit het werkveld. Aan de hand van de nieuwste technieken en de beste producten ga je aan de slag. En door het hoge niveau is de kans groot dat je meer uit je opleiding haalt. 

Kleine groepen dus persoonlijke aandacht, wij werken in de praktijkgroepen met maximaal 7 deelnemers dus iedereen krijgt voldoende aandacht tijdens de les.

Alle opleidingen en cursussen worden gegeven op onze vernieuwde locatie in Heinkenszand. Groot voordeel voor de leerlingen is dat we onder een dak zitten met onze groothandel, u kunt direct alle benodigde producten aanschaffen. Als student(e) ontvang je hier uiteraard een passende korting. 

Examens (praktijk en theorie) worden afgenomen worden op onze locatie*. U doet dus examen in uw vertrouwde omgeving. 


* mits er voldoende aanmeldingen zijn. Herkansingen dient u te herkansen bij TCI of op de dag zelf op school. Wilt u hierover meer informatie neem dan contact met ons op.

google0a833ccb50c2f931.html