D & M Opleidingen
De opleider in Zeeland voor pedicure , nagelstyling en schoonheidsspecialiste.

Pedicure en schoonheidsspecialiste opleidingen

Nieuws

Hier vind u al het nieuws over onze opleidingen , maar ook over noviteiten uit het vak! 

In de uitzending van Jenz-tv bekijk hem hier terug!


Wij vertellen in deze uitzending wat wij met veel passie doen!

Nieuwe cursussen en planning begin 2021 online! 

Nieuwe opleidingen en zomer vakantie!

De laatste examens zijn geweest! En onze studenten gaan genieten van hun welverdiende zomer vakantie. Het team gaat zich klaar stomen voor een nieuwe schooljaar. We kijken er al naar uit!


We hebben nieuwe opleidingen zoals Gel polish, visagie , BHV , Diverse perfectie cursussen en nog veel meer..  Genoeg redenen om dus naar ons opleiding en cursus aanbod te gaan kijken.


Lieve en enthousiaste groetjes!

Docenten team van D&M Opleidingen

Marloes , Dave , Annette , Jolanda , Lieke en Désiree! 

We zijn weer van start

15 juni 2020
Eindelijk! We mogen weer praktijk lessen gaan geven. Wat hebben wij dit gemist. Gelukkig konden wij dankzij de online lessen de studenten voorzien van de nodige theorie. Maar wat is het fijn om weer praktijk les te mogen geven!


Op naar het examen met de gemotiveerde studenten! 

Corona virus update

Momenteel zijn wij hard aan het werk om onze school met 250 m2 uit te breiden. Zodat wij de richtlijnen van RIVM moeiteloos kunnen navolgen. Momenteel mogen wij nog geen lessen geven volgens het stappenplan van onze regering. Alle cursussen met praktijk onderdelen zijn daarom geannuleerd tot in ieder geval 15 juni. 
Het nieuwe programma komt zo snel mogelijk online wanneer wij weer mogen starten.

De groothandel is inmiddels verhuisd naar het pand naast ons! Goed nieuws daar heb je nu ruim 400 m2 shop plezier voor alles wat u in het vak nodig heeft! 

Groetjes van Team D&M Opleidingen. 

Sluiting i.v.m. corona virus!

Wij zullen 3 weken geen lessen geven op onze locatie..


Onze prioriteit ligt op dit moment om te zorgen dat wij onze studentes kwalitatief onderwijs kunnen blijven geven op afstand. Hierover zijn alle studenten ingelicht. En wij gaan met elkaar verder met de theorie op afstand , met de kwaliteit die jullie gewend zijn. De praktijklessen zullen later ingehaald worden. 


Alle cursussen zijn inmiddels succesvol geplaatst.  Zowel onze studentes als cursisten zijn inmiddels persoonlijk ingelicht. 


De groothandel blijft wel gewoon open! Alleen zonder personeel , dat betekend dat alleen Marloes in de groothandel zal staan. Hierdoor kan het zijn dat bestellingen soms langer duren dan dat u van ons gewend bent. Daarnaast houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. 


Team D&M


Hoera! Een zoon!

Hoera! Op 4 december is onze zoon Nilles geboren!

Verlof!

10 november 2019
Dan is het toch echt BIJNA zover!


Vrijdag aanstaande is het de laatste officiële werkdag voor mijn verlof. Daarna nog een kleine 4 weken tot onze uitgerekende datum. Wat zal het lastig zijn om het even los te laten! Maar voor u staat straks een top team klaar! 

Natuurlijk blijf ik op de achtergrond wel actief maar dan wel vanaf de bank😆.

En uiteraard houden wij u op de hoogte 💙💙!

Hartelijke groetjes!

Marloes

Nu ook opleiding nagelstyliste 

Wij zijn enorm trots dat wij op 21 september starten met de opleiding nagelstyliste! Wij gaan werken met het prachtige merk Urban nails en docenten die het vak uitmuntend beheersen! 

Heb je altijd al nagelstyliste willen worden? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend kijkje in onze school.

Enthousiaste groetjes ,
Team D&M 

Summer event!

Verhuisd!

Wij zijn verhuisd naar de Noordlandseweg 1 te Heinkenszand!

Op 6 april 2019 houden wij weer een open dag. U bent van harte welkom!

Nu ook een groothandel!

Vanaf 1 januari 2019 zijn wij trotse eigenaren van D&M Groothandel! Wij gaan met veel passie en plezier een hopelijk succesvolle groothandel neerzetten. Vanaf 23 februari a.s. zullen wij daarom ook gaan verhuizen naar Heinkenszand. Wij zijn begonnen aan de verbouwing. Wij streven ernaar om een totaal concept voor (medisch) pedicures en schoonheidsspecialiste te leveren. U bent van harte welkom! Check alvast even onze website www.dmgroothandel.nl 

Pink ribbon actie op 26-10-2018!

Aanbod cursussen september en oktober!

Feest!

Wauw! Wij zijn super trots! Door een leuke en goede samenwerking is het ons gelukt in één keer goedgekeurd te worden. Dat betekend dat wij onszelf erkende opleider mogen noemen! Dat is toch FANTASTISCH! 

Weer een nieuwe video!

Volg ons op Facebook en Insta!  Zo mis je niets van D&M opleidingen!

Het begin..

Wauw! Wat zijn wij ontzettend blij met de start van onze eigen opleidingen. Na een aantal jaren als docente werkzaam te zijn geweest was het tijd voor onze eigen opleiding!  Een ontzettende spannende en intensieve periode. Misschien wel net als jou? Jij bent misschien wel op zoek naar een heel nieuw beroep of een uitbreiding op een bestaand beroep.  Wij zijn er klaar voor om jou met enorm veel passie en kennis klaar te stomen voor jouw nieuwe doelen!  


Komt u op onze opening? 

U bent welkom op 25 mei van 18:30 tot 21:00 en 26 mei van 10:00 tot 16:00. Locatie: Hoofdstraat 39 te Wolphaartsdijk.


Tot ziens bij D&M opleidingen!

google0a833ccb50c2f931.html