D & M Opleidingen
De opleider in Zeeland voor pedicure , nagelstyling en schoonheidsspecialiste.

Pedicure en schoonheidsspecialiste opleidingen

BHV Herhaling


Na één jaar is de kennis en kunde van bedrijfshulpverlening alweer ver weggezakt. Ook heeft de werkgever de verplichting om structureel en periodiek te trainen. De Stichting van de Arbeid adviseert een jaarlijkse training.


Doelgroep:
Medewerkers binnen de organisatie, die moeten optreden bij calamiteiten en  een nog  geldig BHV certificaat hebben.


Instroomeisen:
Leeftijd minimaal 16 jaar, kennis van de taal waarin de cursus wordt gegeven ( standaard Nederlands, andere talen op aanvraag) en in bezit van een geldig BHV certificaat. (niet langer dan 15 maanden geleden een BHV cursus gevolgd)


Inhoud van de cursus;

Onze instructeurs herhalen een deel van de inhoud van de basis cursus BHV en esceneren diverse situaties die in je eigen organisatie voor kunnen komen. We maken graag gebruik van b.v. de incidentenlijst van het voorgaande jaar én de ervaringen van de deelnemers.


Examen:
De cursus wordt afgesloten met een examen dat voldoet aan de eind- en toetstermen van het NIKTA of CIBOT. De instructeur beoordeelt tijdens de training de praktische competenties van de deelnemers.

Bij voldoende resultaat wordt het diploma “Bedrijfshulpverlener” behaald en afgegeven door het NIKTA of CIBOT. Een BHV-certificaat behoudt zijn geldigheid indien de BHV-er  aan een BHV Herhalingscursus deelneemt na 1 jaar.


Duur:
7,5 uur


Certificering:
CIBOT of NIKTA


Kosten:
175 euro
14,50 euro certificaat
alle bedragen ex BTW


Datum: Tweede kwartaal 2021

google0a833ccb50c2f931.html