Workshops schoonheidsspecialiste

D & M Opleidingen

Pedicure en schoonheidsspecialiste opleidingen

Informatie cursus beauty specialist

Wilt u alles weten over uiterlijke verzorging? Wil jij een echte kenner worden op het gebied van huidadvies , make-up en mini gelaatsbehandelingen? Dan is dit echt iets voor jou! In deze opleiding gaan we in op de theorie van de huid en gaan we praktisch aan de slag met make-up , producten en veel meer! Een echte aanvulling voor iedereen die in het vak aan de slag wilt denk bijvoorbeeld aan parfumerie , drogisterij , schoonheidssalon enzovoorts! Twijfel niet langer en bezoek onze open dagen of schrijf je direct in voor deze unieke opleiding!

Inhoud 

* Huidadvies

* Epileren en harsen

* Wimpers en wenkbrauwen verven

* Mini schoonheidsbehandeling

* Luxe schoonheidsbehandeling 


Tijdens deze opleiding maakt u kennis met opbouw van de huid en huidaandoeningen. U leert juiste adviezen te geven voor jou toekomstige klanten. Daarnaast gaan we aan de slag in de praktijk. Zo leer je dag en avond make-up technieken toe te passen. Wenkbrauwen in juiste vormen te epileren en het verven van bijvoorbeeld de wimpers. Je kunt straks een heerlijke gelaatsbehandeling geven. Kortom aan het einde van deze opleiding ben jij een echte beauty kenner! Klaar gestoomd om al jou klanten te coachen en adviseren met betrekking tot de beauty!

Duur van de opleiding

De opleiding duurt 11 dagdelen.

Diploma

U ontvangt aan het einde van uw opleiding een certificaat. Dit certificaat ontvangt u na het behalen van uw proeve. Let op dit is geen diploma. Wilt u een erkent diploma? Raden wij u aan de opleiding schoonheidsspecialiste te volgen.

Prijzen

Inschrijfgeld:         €85,00

Lesgeld:                   € 599,00 geen btw

Studieboeken:       € 95,40 incl. btw

Materialen:             € 350,00 incl. Btw

Linnenpakket:      € 99,90 incl. btw

Proeve:                     € 105,00 geen btw


Betaalt u de opleiding in één keer? Dan ontvangt u 5% korting op het lesgeld.

Betalen in termijnen is mogelijk.

3 termijnen voor het lesgeld.

– 2 termijnen voor Materialen en boeken

Inschrijfgeld in 1 keer

Proeve in 1 keer voor deelname aan de proeve.

Start data

Donderdag avond 30-01-2020 ( nog 1 plaats)

Donderdag avond 01-10-2020 ( nog 6 plaatsen)


Opleiding start bij 4 deelnemers. 

Informatie proefles: 

Het is mogelijk om bij ons tijdens de praktijkles gedurende 1 uur gratis mee te lopen. Zo kunt u kennis maken met het vak en onze school. Proeflessen zijn alleen mogelijk op woensdag avond en wanneer er daadwerkelijk een praktijkles op het rooster staat. Tijdens schoolvakanties is het niet mogelijk om een proefles mee te lopen. Een proefles gaat altijd in overleg met D&M opleidingen. U kunt zich aanmelden via de roze button.

google0a833ccb50c2f931.html