Heinkenszand

Noordlandseweg 7
4451 RM Heinkenszand

06-12806876 / 0113-586227

D&M Opleidingen

Aanvullende voorwaarden cursussen en privé trainingen

1. Verwerking cursus inschrijving:
Wij verwerken alle cursussen in volgorde van binnenkomst. U ontvangt z.s.m. van ons een bericht met daarin de bevestiging en informatie van de cursus. Indien de cursus of workshop vol is word je in overleg doorgeschoven naar de eerstvolgende data.

2. Annuleren van uw cursus – workshop – privé training:

Tot 4 weken voor aanvang van de cursus kun je de cursus kosteloos annuleren.

Tot 3 weken tot aanvang van de cursus bedragen de annulering- en administratiekosten 15% van het cursusgeld.

Tot 2 weken tot aanvang van de cursus bedragen de annulering- en administratiekosten 25% van het cursusgeld.

Bij afmelding minder dan 1 week voor de cursus of workshop bedragen de annulering-en administratie kosten 75% van het lesgeld.

3. Onvoldoende deelnemers:
Bij onvoldoende inschrijving heeft D&M opleidingen het recht om de cursus minimaal 2 weken voor de start data te annuleren. Hierbij volgt restitutie van het cursusgeld.

4. Betalingen:
Voor cursussen en workshops zijn geen betalingsregelingen mogelijk. Indien uw cursus niet is voldaan voor deelname tenzij anders besproken kunt u niet deelnemen aan de cursus. 

5. Modellen:
Soms heeft u een model nodig. Het is niet toegestaan om een model mee te nemen die werkzaam is in hetzelfde vakgebied of bedrijf. Uitzondering is uitsluitend in overleg met D&M opleidingen. 

6. Inhoud cursus:

De inhoud van de cursus staat omschreven op  onze website , zijn hierover onduidelijkheden kunt u dit altijd informeren via info@dmopleidingen.nl u kunt niet ter plaatsen de inhoud van de cursus bij stellen.

7. Gebruik materialen:

Het is toegestaan om bij ons de materialen te gebruiken tijdens een cursus. Echter gaan wij er vanuit dat dit zorgvuldig gebeurd. Bij diefstal zal er aangifte worden gedaan. 

8. Aanvulling op Privé cursus:
Hiervoor hebben wij vastgestelde tarieven. Deze worden aan u getoond bij aanmelding of bij informatie aanvraag. Hierover is geen onderhandeling mogelijk. Samen met de docent plannen wij een datum en tijd in. Voor annulering en voorwaarden gelden de bovenstaand benoemde voorwaarden. 

Deze voorwaarden zijn met zorg samengesteld. Mocht er een aanpassing nodig zijn door gebeurtenissen/omstandigheden heeft D&M Opleidingen het recht dit te doen.